Sky Sports: Манчестър Юнайтед се съгласи да плати рекордната сума за Магуайър


Sky Sports: Манчестър Юнайтед се съгласи да плати рекордната сума за Магуайър
Снимка: Guliver/GettyImages

5345 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело крайно решение по трансферния казус с Хари Магуайър. "Червените дяволи" ще заплатят исканите от Лестър 80 млн. паунда за защитника, съобщава "Sky Sports". Така Магуайър ще се превърне в най-скъпия защитник в света, задминавайки досегашния рекорд на Върджил ван Дайк, който премина в състава на Ливърпул през 2018-а срещу 75 млн. паунда.

В началото на седмицата Магуайър пропусна тренировъчно занятие на "лисиците", като официалната версия бе "заболяване", но според мнозина издания на Отрова причината е преговорите за трансфера на защитника в тима на "дяволите".

Магуайър има контракт с Лестър за още четири години, което позволи на отбора му спокойствието, че няма да бъде продаден толкова лесно. "Лисиците" твърдо заявиха, че защитникът не е за продан, но в крайна сметка са склонни да го пуснат на "Олд Трафорд", ако получат желаната сума, която, според информациите, може да нарасне и до 90 млн. паунда.

Междувременно стана ясно, че Юнайтед е напът да осъществи трети нов трансфер за това лято, който изненада мнозина (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички