Сити не допусна изненада срещу "черешките" след ново голово шоу (ВИДЕО)


Сити не допусна изненада срещу "черешките" след ново голово шоу (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1219 0

Тимът на Манчестър Сити победи с 3:1 състава на Борнемут в мач от 14-я кръг на Висшата лига. Мачът бе изигран на "Етихад", а това бе пета поредна победа за "гражданите" в шампионата. Отборът на Хосеп Гуардиола продължава да бъде непобеден от началото на сезона в шампионата.

Голмайстори за домакините в днешния мач са Бернардо Силва (16'), Рахим Стърлинг (57') и Илкай Гюндоган (79'), докато за гостите точен бе голмайсторът на "черешките Калъм Уилсън (44'). С осмия си гол за сезона Рахим Стърлинг се изравни по голове с лидерите при голмайсторите в шампионата Серхио Агуеро и Пиер-Емерик Аубамеянг.

С тази победа Манчестър Сити продължава да води класирането в шампионата с актив от 38 точки. Ливърпул се нареждат втори с 33 пункта, но и мач по-малко, тъй като мърсисайдци играят утре срещу градския съперник Евертън. "Червените" са другият отбор, освен Сити, който все още е непобеден в шампионата.

Борнемут от своя страна са с четири поредни загуби в първенството, но благодарение на много силния си старт на сезона остават на престижното девето място. В следващия кръг "гражданите" гостуват на Уотфорд, докато "черешките" излизат на свой терен срещу Хъдърсфийлд.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Барселона проявява сериозен интерес към един от играчите на Манчестър Сити, като се надява Хосеп Гуардиола да съдейства за трансфера. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички