Ще може ли Мохамед Салах да сложи край на сушата си срещу Тотнъм?


Ще може ли Мохамед Салах да сложи край на сушата си срещу Тотнъм?
Снимка: Guliver/GettyImages

945 0

В един нормален футболен свят, играч с 20 гола и 8 асистенции преди края на месец март би се приело като страхотен сезон, още повече, когато футболистът не е чист нападател, но нещата не стоят така за Мохамед Салах. През 2018/2019 година звездата на Ливърпул е един от най-често "маркираните" играчи от съперниците на "червените" и сякаш това не му дава възможността, която той имаше през миналия сезон.

През декември Ливърпул и Мо Салах записаха впечатляващи резултати. Тогава мърсисайдци наредиха седем поредни победи, което е рекорд за най-много успехи в един месец за английския тим. В същото време египетският ас заби 7 гола и направи асистенции за още 4.

Последният гол на Салах за тима от "Анфийлд" дойде през февруари срещу Борнемут, които не можем да кажем, че са на нивото на рекордьора по голове в един сезон от Висшата лига. Мениджърът Юрген Клоп обаче вярва, че попаденията скоро ще се върна за Салах.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ДЕРБИТО ЛИВЪРПУЛ - ТОТНЪМ?

"Мо просто трябва да работи здраво и головете отново ще се върнат. Според той в момента просто няма никакъв късмет", заяви Клоп преди срещата днес с Тотнъм.

Ще може ли Мохамед Салах да сложи край на "сушата" си ще разберем по-късно днес, когато Ливърпул посреща Тотнъм, а срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички