Шмайхел: Катастрофата ще ме преследва до края на живота ми


Шмайхел: Катастрофата ще ме преследва до края на живота ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1283 0

Вратарят на Лестър Сити Каспер Шмайхел призна, че катастрофата с хеликоптер, в която загинаха собственикът на клуба Вишай Шриваданапрабха и още четирима души, ще го преследва до края на живота ми.

Датският национал, който бе особено близък с тайландския бизнесмен, бе свидетел на трагичното събитие на "Кинг Пауър Стейдиъм" след мача с Уест Хем преди десет дена, като веднага се втурнал към горящия хеликоптер, но е бил спрян от полицията. "Бях на терена и му помахах, когато тръгваше. Видях как точно се случи всичко. Това е нещо, което ще остане с мен, за съжаление. Не е приятен спомен, но имам всички подкрепа, която ми е нужна.Клубът е страхотен и всички получиха нужната подкрепа", сподели Шмайхел.

В събота "лисиците" победиха Кардиф Сити в първия си мач след трагедията, който мина по знака на емоциите от случилото се. "Беше тежко, но искахме да го направим за него и семейството му. Искахме да сме задружни, защото загубихме човек, който усещахме като част от семейството. Той доведе всички нас тук и нищо от това нямаше да го има без него - спомените, семейството, което изгради, културата, която вкара. Това, което той постигна тук, е изключително", допълни стражът на Лестър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички