Шакири влезе в конфронтация с бивш играч на Ливърпул


Шакири влезе в конфронтация с бивш играч на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2494 0

Новата придобивка на Ливърпул Джердан Шакири влезе в конфронтация с бившия играч на "червените" Чарли Адам. Бившият полузащитник на мърсисайдци обвини швейцареца, че не се е държал "професионално" по време на своя престой в Стоук Сити.

"Грънчарите" изпаднаха от Висшата лига през миналия сезон, а Адам отдаде част от вината именно на бившия си съотборник. През лятото Шакири бе привлечен в състава на Ливърпул за скромната сума от 13,5 млн. паунда, а първите му седмици на "Анфийлд" се оказаха успешни, впечатлявайки "червените" фенове.

"Останах изненадан от начина, по който Адам е говорил за мен, но това е част от неговия характер. Това, което говори Адам, е изключително грешно, защото по онова време, когато бе тежък период за клуба, аз играех там и отбелязах доста голове", сподели Шакири.

"Аз бях един от малкото, които бележеха попадения във важните мачове, а Адам беше човека, който си изкарваше червени картони и пропускаше дузпи в тези срещи", добави Шакири, отвръщайки на нападките на бившия халф на Ливърпул.

Чарли Адам бе играч на Ливърпул през сезон 2011/12, като записа 37 мача за отбора във всички турнири, отбелязвайки две попадения. Той дойде от отбора на Блекпул, но само след един сезон се раздели с "червените", поемайки към отбора на Стоук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички