Сари посочи какво трябва да се подобри в играта на Челси


Сари посочи какво трябва да се подобри в играта на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1041 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари посочи коя страна от играта на "сините" трябва да се подобри. Според италианския специалист трябва да се обърне повече внимание в дефанзивен план, където смята, че отборът може да играе на по-високо ниво.

Сари започна по отличен начин кариерата си на "Стамфорд Бридж", като "сините" са един от трите отбора на Острова, които все още не са победени. Лондончани се намират на само две точки от водачите в класирането Манчестър Сити и Ливърпул.

"Много съм доволен от постигнатите резултати и от моите играчи, но и знам, че се нуждаем от подобрение в играта ни. Притежаваме качество, но трябва да подобрим играта си в дефанзивен план", отбеляза Маурицио Сари.

"В противен случай - ние няма как да бъдем солиден отбор. А когато не разполагаш със солиден отбор, няма как да си поставяш високи цели", добави още Сари, като уточни, че не визира само централните защитници.

"Когато говоря за дефанзивен план, нямам предвид само дефанзивната линия. Говоря за целия отбор, защото е много важно за нас да умеем да се защитаваме в половината на противника и да владеем топката там", завърши италианският специалист.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички