Сари направи неочаквано признание, упрекна Абрамович

Мениджърът на Челси Маурицио Сари направи изненадващо признание. Той обяви, че досега не е срещал на живо клубния собственик Роман Абрамович и той не му е казвал какво иска да вижда в отбора. Италианецът говори след загубата в първенството от Манчестър Сити - най-голямата в историята на клуба във Висшата лига. "Ако собственикът ми се обади, ще бъда радостен, защото никога не съм чувал нищо от него", заяви Сари пред Sky Sport Italia.

Също така италианският специалист призна, че вероятно го очаква сериозен разговор с ръководството, след като се върне от Манчестър в Лондон. "Сините" паднаха до шеста позиция в класирането в Англия и в последните си 2 гостувания пуснаха общо 10 безответни гола.

Гари Невил: Маурицио Сари е в началото на своя край в Челси

Експертът на Sky Sports Гари Невил прогнозира, че мениджърът на Челси Маурицио Сари се намира в началото на своя край на "Стамфорд Бридж" и може ...

МАУРИЦИО САРИ МОЖЕ ДА НАПУСНЕ ЧЕЛСИ, ЧАКА ГО ГРАНД В ИТАЛИЯ

"Страхувам ли се да не загубя работата си? Не зная. Трябва да попитате клуба. Аз съм притеснен за моя отбор. Притеснен съм за нашата игра, а що се отнася до моята работа, аз я рискувам винаги. Очаквам ли преговори с ръководството? Още не зная. Мисля, че среща ще има, защото е нормално и е необходимо. Но по-добре питайте клуба. В момента аз нямам представа", призна Сари.

От какво недоволстват от Сари футболистите на Челси - вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!