Сари намекна за трансфера на Пулишич: Не ми трябва нападател, а крило


Сари намекна за трансфера на Пулишич: Не ми трябва нападател, а крило
Снимка: Getty Images/Gulliver

1089 0

Контузията на Оливие Жиру няма да принуди Челси да купува задължително централен нападател през януарския трансферен прозорец, но тимът се нуждае от крило по думите на мениджъра Маурицио Сари.

"Сините" все още не са обявили кога Жиру се очаква да се завърне, след като изкълчи глезена си по време на последния двубой срещу Кристъл Палас. Сари обаче няма намерение да му взима заместник, но подсили слуховете за привличането на Кристиан Пулишич от Борусия Дортмунд със следващото си изказване.

"Имаме Мората и Азар, който също може да играе като нападател. По крилата обаче имаме проблем, защото Педро и Хъдсън-Одой са с травми. Мога да използвам Лофтъс-Чийк на тази позиция, ако се наложи, но той се оплаква от болки в гърба. Така че, както виждате, имам опции за нападател, но не и за крила", заяви италианецът преди днешния мач срещу Саутхемптън.

Спряганият за Челси Кристиан Пулишич се очаква да подпише с Челси до дни за сумата от 45 млн. паунда. Ако това се случи, той най-вероятно ще остане до края на сезона в Дортмунд и ще пристигне на "Стамфорд Бридж" след края на сезона.

Междувременно стана ясно, че легенда на Челси е пред завръщане на "Стамфорд Бридж" като треньор. Кой е той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички