Сари: Трансферният пазар за мен е скучен


Сари: Трансферният пазар за мен е скучен
Снимка: Getty Images/Guliver

3421 0

Новият мениджър на Челси Маурицио Сари сподели на първата си пресконференция, след като пое "сините", че се надява да запази всички важни играчи в състава. Двама от най-силните футболисти на клуба - Еден Азар и Тибо Куртоа, са спрягани за трансфер в Реал Мадрид, като самият Азар призна след края на Световното първенство, че може би е време да опита нещо ново след шест години на "Стамфорд Бридж".

"Всеки мениджър иска да задържи най-силните си играчи, всеки клуб иска същото. Трябва обаче да видим как ще се развие трансферният пазар в следващите дни. Аз съм много повече треньор, отколкото генерален мениджър - мисля, че съм един от малко мениджъри, които намират трансферния пазар за скучен. Моята работа е да правя по-добри играчите, които са тук.", сподели Сари при първата си среща с британските журналисти.

"Това е трудно предизвикателство за мен, но много вълнуващо. Във Висшата лига са най-силните треньори в света и най-добрите играчи в света. Знам, че ще ми бъде изключително трудно. Висшата лига е различна от Серия А, защото е по-силна в момента. Антонио е невероятен мениджър и постигна изключителни резултати тук. Аз играя по малко по-различен начин и на играчите ще им трябва известно време. Много от тях все още не са се завърнали след Световното първенство. Всички добри неща, които Антонио е направил, трябва да се запазят", сподели Сари относно предшественика си Антонио Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички