Сари: Очаквах, че ще имаме трудности


Сари: Очаквах, че ще имаме трудности
Снимка: Getty Images/Gulliver

1015 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари сподели, че е очаквал трудностите с лондончани и не е изненадан. "Сините" бяха непобедени в първите си 12 мача във Висшата лига, но загубиха два от последните си три срещи , най-скорошната от тях при гостуването на Уулвърхемптън с 2:1 в междинния кръг.

"Очаквах, че рано или късно ще срещнем трудности. Когато един отбор променя стил на игра, своята футболна философия, трябва да се промени и психологическата настройка. А това трябва да стане с 25 човека, затова пътят не е лек", заяви италианският специалист.

Той бе запитан от журналисти как ще победи Гуардиола на Манчестър Сити, след като шампионите са непобедими от началото на сезона, а самият Сари загуби веднъж с Наполи срещу испанеца и преди началото на настоящия сезон в Премиършип в спора за Къмюнити Шийлд. "Нямам представа как ще го победя. Никога не съм го правил, трябва да попитате някой друг. Имаме проблем с концентрацията и контрола върху мачовете. В последните два играхме добре в първия час от срещите, но веднага след първата грешка изпадахаме в дупка. Фулъм не ни отбелязаха, тогава имахме късмет – срещу Уулвърхемптън по-скоро ние имахме малшанс, след като съперникът бе ефективен и реализира две попадения от два точни удара към вратата ни“, сподели той.

"В момента те са по-силни от нас, но нашата финална цел е да бъдем най-добрият отбор в Европа. Трябва да работим и да се подобряваме. В 90 минути всичко може да се случи. Знаем, че е много трудно, но трябва да вярваме в успеха“, завърши Сари. 

А какво заяви Пеп Гуардиола преди утрешното дерби - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички