Сари: Не съм гледал Мондиал 2018, не харесвам националните отбори

Мениджърът на Челси Маурицио Сари разкри изненадващо, че не е следил Световното първенство по футбол 2018 в Русия и не го привлича футболът на ниво национални отбори.

"Не съм гледал Световното първенство. Не ми харесват националните отбори. Там няма от какво да се научиш. Всички треньори мислят като мен, но не е прието да се говори така. Невъзможно е да построиш добър отбор за 30 дни. Струва ми се,че всеки отбор на Световно първенство би загубил от топ клуб, но това е нормално, защото клубът има време за построяване на играта, а при националните отбори не е така", коментира Сари, цитиран от официалния сайт на Челси.

Каква роля изиграха контузиите върху Висшата лига след Световното първенство в Русия?

Британското издание "Telegraph Sport" с помощта на "PremierInjuries.com" направиха разследване, за да проверят каква част от контузиите през този...

ИГУАИН Е КАЗАЛ "ДА" НА ЧЕЛСИ

"Така че на Европейско и Световно първенство рядко може да се видят построени отбори. Това е въпрос на време, считам аз", допълва италианският треньор. Запитан би ли могъл Челси да победи английския национален отбор, той заяви: "Мисля, че да, защо не, нашето ниво не е по-ниско от това на английския отбор".

Вчера се появи информация, че Сари е в конфликт с ръководството на Челси. Подробности четете тук.

Още по темата

Please select answer!