Санчес и Йозил остават в Арсенал, подписват нови договори


Санчес и Йозил остават в Арсенал, подписват нови договори
Снимка: Gulliver/GettyImages

1131 0

Когато става въпрос за непотвърдена информация около английския Арсенал, има един фен на тима, който винаги е една крачка пред медиите относно информация. В социалната мрежа Twitter се подвизава под името "Pablo", а новините, с които радва или разочарова феновете на тима са му спечелили над 65 000 последователи.

Въпреки, че е далеч от названието "вътрешен човек", "Pablo" хвърли бомбата около тима днес, след като заяви, че звездите на тима Алексис Санчес и Месут Йозил ще останат на "Емирейтс". Според неговите източници двамата са се съгласили да подпишат нови договори, като преговорите ще трябва да започнат около Коледа. По-рано този месец се появи информация, че немският национал ще преподпише с "топчиите", но за сега официална информация още липсва. 

Оферти за момента към Йозил няма, но Санчес бе силно желан през лятото от ПСЖ, Байерн Мюнхен и Манчестър Сити. Въпреки това официална оферта за чилиеца не е изпратена. След края на турнира за Купата на Конфедерациите пък самият футболист сподели, че бъдещето му вече е ясно, но не иска да го коментира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички