Само преди месец звезда на Юнайтед е планирал да напусне, а сега мисли за нов договор


Само преди месец звезда на Юнайтед е планирал да напусне, а сега мисли за нов договор
Снимка: Getty Images/Gulliver

2229 0

Едната от звездите в състава на Манчестър Юнайтед  - Маркъс Рашфорд, сега е близо до подновяването на своя договор, но преди малко повече от месец ситуацията е била коренно различна. Нападателят е планирал да напусне "червените дяволи", но след уволнението на Жозе Моуриньо е променил решението си.

Пристигането на новия мениджър Оле Гунар Солскяер обаче е повлияло на младия футболист и сега се чувства щастлив в отбора.  Неговият действащ контракт е до края на следващия сезон, с включена опция за продължение с 12 месеца. Ако подпише нов договор, Рашфорд ще заработва двойно повече - около 150 000 седмично.

Според близки до играча, той не се вълнува от интереса към него от водещи европейски отбори и предпочита да остане на "Олд Трафорд". През настоящия сезон 21-годишният нападател е взел участие в 22 мача от Висшата лига, в които реализира 9 гола и 6 асистенции.

Междувременно легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, заяви, че Манчестър Юнайтед разполага с по-добър състав от този на мърсисайдци. Какво каза бранителят - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички