Салах: Готов съм да жертвам Шампионска лига заради титлата в Англия


Салах: Готов съм да жертвам Шампионска лига заради титлата в Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

1379 0

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах коментира приоритетите на клуба през настоящия сезон. Мърсисайдци са в играта и за титлата в Англия, и за Шампионска лига. В европейския клубен турнир утре англичаните играят реванш срещу Байерн Мюнхен, като първият мач завърши с нулево равенство.

"Ще бъда честен. Най-престижното състезание за мен е Шампионска лига, но мечтата на целия град и клуба е Висшата лига. Така че съм готов да пожертвам своята мечта заради мечтата на Ливърпул, но ако спечелим и двете, това ще е страхотно. Сега се опитваме да направим и едното, и другото", коментира египтянинът, цитиран от "Sky Sports".

"Конкуренцията е много голяма и ни предстоят трудни мачове. Всичко, което можем да направим, е да спечелим всички игри и да се надяваме Сити някъде да се спъне. Имам ясен ум и чувствам напрежение, но съм психически силен и ние продължаваме нашия път. Ще видим какво ще покажем в края на сезона, но мислено аз съм готов за всичко", добави Салах. Какъв съвет даде на Ливърпул легендата на Юнайтед Гари Невил вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички