Садио Мане разкри кой хърка най-много в тима на Ливърпул


Садио Мане разкри кой хърка най-много в тима на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2040 0

Острието в атаката на Ливърпул Садио Мане направи любопитно разкритие по време на тренировъчния лагер на тима в Марбея, Испания. Сенегалецът сподели, че е в една стая със своя приятел Наби Кейта, но халфът не го оставя да спи, тъй като... непрестанно хърка.

"В стая съм с Наби. До момента всичко е наред. Трябва да кажа това, иначе Наби ще ме убие. Познавам го много добре, той ми е като брат и е добро момче, но като сме в стаята не мога да спя, защото той винаги хърка! Голям хъркач е... През цялото време!"

"В стая съм с Наби (Кейта). До момента всичко е наред. Трябва да кажа това, иначе Наби ще ме убие. Познавам го много добре, той ми е като брат и е добро момче, но като сме в стаята не мога да спя, защото той винаги хърка! Голям хъркач е... през цялото време", сподели Мане.

Извън шеговития тон, Мане добави, че Кейта тепърва ще показва на какво е способен, а всеки един в отбора знае с колко голям потенциал разполага полузащитникът. Гвинейският национал изумяваше с изявите си още в тима на Ред Бул Лайпциг, където привлече вниманието на редица европейски грандове, но в крайна сметка Юрген Клоп го доведе на "Анфийлд".

Междувременно стана ясно, че ФА отправи нови обвинения към мениджъра на "червените" Юрген Клоп. Каква е причината - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички