Садио Мане посочи най-силното оръжие на Лестър


Садио Мане посочи най-силното оръжие на Лестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1851 0

Нападателят на Ливърпул Садио Мане призна, че тимът му не може да си позволи да играе на по-малко от 100% срещу Лестър, в противен случай Джейми Варди ще се възползва максимално от ситуацията.

"Мисля, че за да победим, трябва да играем по-добре, защото познаваме Лестър – особено през този сезон те са много силен и добър отбор. Със сигурност ще си вземем поуки от двубоя със Залцбург и ще бъдем готови за събота, чака ни огромен мач. Това беше урок да останем концентрирани в следващия мач. Мисля, че те започнаха новия сезон много добре и ако искаме да ги победим, ще трябва да сме на 100% готови“, започна сенегалецът.

"Червените" пропиляха аванс от три чисти гола срещу Залцбург в Шампионска лига преди, в крайна сметка, да достигнат до успеха с 4:3 в сряда. Това бе едва вторият път след загубата от Реал Мадрид във финала на надпреварата през 2018, в който Ливърпул допусна повече от два гола в един мач и Мане сподели, че мърсисайдци трябва да са по-концентрирани на „Анфийлд“ в събота.

Варди се завърна към най-добрата си форма през тази кампания и вече има пет гола във Висшата лига, един повече от Мане и на три зад лидера при голмайсторите Серхио Агуеро от Манчестър Сити. Нападателят на „лисиците“ обича да играе срещу Ливърпул, като има седем гола в последните си седем мача срещу мърсисайдци, независимо че не успя да се разпише при последните си два. „Варди винаги бележи, така че трябва да го опазим и да оползотворим своите шансове –това ще бъде ключът към успеха“, завърши Мане.

А какво бе обяснението на Юрген Клоп за изпуснатата преднина от 3 гола срещу Залцбург - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички