СНИМКИ: В Барселона днес мълчат, че съдията ги върна в борбата за титлата


СНИМКИ: В Барселона днес мълчат, че съдията ги върна в борбата за титлата
Снимка: Guliver/GettyImages

1566 0

Реал Мадрид за втори пореден мач възкръсна и, въпреки че стигна само до 3:3 срещу Лас Палмас у дома, възпитаниците го направиха с човек по-малко и губейки с 1:3 до самия край на срещата. Но дали изобщо трябваше да се стигне до такъв развой на срещата и дали Реал Мадрид можеше да спечели? Отгововърт е да, но за разлика от толкова много случаи, от Каталуня не се чува и думичка за съдийските отсъждания в ущърб на Реал Мадрид.

Жерар Пике и местната преса не спират да пишат за "подаръците" към Реал Мадрид, пренебрегвайки редовно "подаръците", които Барселона получава, и то в последните минути на завързани техни двубои. И този път реферите ощетиха "белия балет", но реакция от Барселона няма.

Случаите са няколко, като повечето са дискусионни. Но за два от тях няма никаква дискусия. Първият е в 11', когато редовен гол на Алваро Мората беше отменен. Испанският нападател беше на една линия със защитник, който не внимаваше и беше покрил засадата.

Вторият случай беше при 1:3 в полза на Лас Палмас. Кристиано Роналдо беше изведен зад гърба на защитата на "канарчетата", комбинира с Мората, който отбеляза, но попадението отново беше отменено. И отново голът трябваше да бъде зачетен, защото португалецът е на една линия с бранителите на Лас Палмас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички