СНИМКА: Това ли е знакът, че Пол Погба иска трансфер в Реал Мадрид?

Една от големите трансферни саги през това лято бе свързана със звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Световният шампион с Франция бе усилено спряган за трансфер в Реал Мадрид, както и в бившия му клуб Ювентус.

До трансфер все пак не се стигна, въпреки че и Погба, и неговият агент Мино Райола на няколко пъти намекнаха за желанието на футболиста да напусне "Олд Трафорд". Впоследствие ситуацията около Погба се успокои, а той се завърна в игра за Юнайтед на пълни обороти.

Фенове на Манчестър Юнайтед показаха мнението си за Пол Погба (СНИМКА)

Когато Манчестър Юнайтед брои над 100 милиона евро за Пол Погба на Ювентус, всички на "Олд Трафорд" очакваха именно френският халф да поведе отбо...

Фенове обаче "хванаха" Погба в любопитни действия в социалните мрежи. Привърженик на френския футболист призова Погба в Twitter да се присъедини към Реал Мадрид, а играчът на "дяволите" хареса коментара му. Това обаче не се понрави на феновете на "червените", които повдигнаха дискусия в социалните мрежи.

Междувременно легенда на Манчестър Юнайтед изказа мнение, че Погба е единственият футболист на "дяволите" от световна класа (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!