Рома се подигра с ФА и Тотнъм, присъди легендарен гол на името на Хари Кейн (ВИДЕО)


Рома се подигра с ФА и Тотнъм, присъди легендарен гол на името на Хари Кейн (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

3554 0

След изиграването на мачовете от последния кръг на Висшата лига в Англия миналата седмица, на Острова се разрази скандал относно втория гол на Тотнъм във вратата на Суонси. "Шпорите" поискаха от Футболната Асоциация попадението да бъде записано на името на нападателя Хари Кейн, въпреки че последния не докосна топката.

Таранът се закле дори в живота на дъщеричката си, само за да получи едно попадение на сметката си, което пък доведе до множество подигравки в социалните мрежи.

За никого не е тайна, че Рома и бившият играч на тима Мохамед Салах са в прекрасни отношения. Египетският национал игра два сезона на "Олимпико", а през лятото премина в Ливърпул, като в момента води битка за Голмайстор №1 на Висшата лига именно с Кейн. Поради тази причина от тима на "вълците" се подиграха с 10-ата на Тотнъм, като преписаха легендарен гол на Франческо Тоти във вратата на Лацио на името на Кейн. Става въпро за попадението от 2015 година, когато бившият капитан на тима от Вечния град вкара на "орлите" и си направи селфи с публиката на стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички