Рисковано: Ливърпул бави договора на един от ключовите си играчи


Рисковано: Ливърпул бави договора на един от ключовите си играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1429 0

Финалистът от миналогодишното издание на Шампионска лига Ливърпул играе превъзходен футбол от началото на новия сезон, спечелвайки и шестте си мача до момента. Мърсисайдци оглавяват класирането както във Висшата лига (заедно с Челси), така и в груповата фаза на Шампионска лига.

Една от ключовите фигури в тима на "червените" и през този сезон е Джеймс Милнър. Въпреки 32-годишната си възраст, полузащитникът продължава да бъде основния движещ механизъм на "Анфийлд". От ръководството на тима обаче все още не са започнали преговори за подновяването на договора на играча, твърди уважаваното английско издание "Daily Mail".

Договорът на Милнър изтича през следващото лято, което означава, че мърсисайдци трябва да побързат с удължаването на договора му, ако искат да го задържат за по-дълъг период в тима. Още с отварянето на зимния трансферен прозорец всеки отбор, който има интерес към Милнър, може да започне преговори с играча. 

Юрген Клоп отлично знае, че англичанинът е важна фигура в неговия състав и ако иска тимът му да върви напред, трябва да запази полузащитника на "Анфийлд". Милнър спечели редица награди за своите изяви на футболния терен от началото на сезона, като на няколко пъти бе избиран за "Играч на мача".

Англичанинът пристигна в Ливърпул през 2015 година, напускайки Манчестър Сити. Възроденият полузащитник играе по великолепен начин още от пристигането си на "Анфийлд", като има над 100 мача с червената фланелка. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички