Резерва в Ливърпул призна, че е искал да напусне клуба през лятото


Резерва в Ливърпул призна, че е искал да напусне клуба през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3884 0

Централният защитник на Ливърпул Деян Ловрен призна, че е искал да си тръгне от клуба през лятото, тъй като не е доволен от статута си на резерва при "червените". Хърватският бранител е четвърти избор за сърцето на защитата на мърсисайдци след Върджил ван Дайк, Жоел Матип и Джо Гомез, а през лятото бе свързван с трансфери в няколко италиански отбора.

"Почувствах облекчение, когато прозорецът затвори. Омръзна ми да слушам и чета всеки ден как напускам Ливърпул. Да, наистина го обмислях, исках да си тръгна, но това не се случи, от клуба ми казаха, че имат нужда от мен и аз го приех. Не съм от хората, които са доволни да стоят на пейката и да получават пари. Но съм щастлив, защото през цялото време клубът ме подкрепяше. Оценявам това", заяви Ловрен.

"Клоп ми каза, че съм играч от топ класа и няма да ме пусне да отида някъде под наем, защото има нужда от мен. Миналата седмица говорих с него и той ми каза, че разбира, че не съм доволен от ситуацията, но също така ми каза, че вече прозорецът е затворил и сега трябва да се концентрирам върху сезона", добави още хърватинът.

Междувременно стана ясно, че ключов титуляр на Манчестър Сити ще пропусне следващите 23 мача на отбора (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички