Решението на Антонио Конте, което ще му коства мениджърския пост в Челси


Решението на Антонио Конте, което ще му коства мениджърския пост в Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

3191 0

Антонио Конте изненада всички в Англия през миналия сезон. Той пое Челси през лятото и след по-малко от година закономерно вдигна титлата на страната.

Според бившият играч на "сините" италианецът е взел едно грешно решение през лятото на 2017 година и точно това ще му коства работата. През сезон 2017/2018 Челси нямаше никакви шансове да защити трофея от предходния сезон, след като не показа достатъчно добра игра и имаше явни проблеми пред противниковите врати.

"През последните години Висшата лига стана много равностойна. Има много големи отбори и през следващите години мисля, че ще виждаме различни шампиони. През тази година Манчестър Сити направи нещо, което не може да се определи като "нормално" и вдигна летвата.

През миналата година шампион стана Челси и голямата грешка, която Антонио Конте направи бе, че продаде Диего Коща. Той пасваше идеално на стила му на игра, бележеше и голове. Не мисля, че Алваро Мората е добър за заместник на Коща. Оливие Жиру също не може да запълни липсата му. Продажбата на Коща може и да се окаже, че ще коства работата на Конте", заяви бившият играч на Челси и Барселона пред "Express Sport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички