Рашфорд: Срещу Сити не играхме като Манчестър Юнайтед


Рашфорд: Срещу Сити не играхме като Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1423 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна, че "червените дяволи" са играли разочароващо в дербито с Манчестър Сити миналата вечер, спечелено от "гражданите" с 2:0. Това бе седмо поражение за Юнайтед в последните им девет мача и така тимът намали шансовете си да завърши в топ 4.

Рашфорд не спести критики към себе си и съотборниците си. "Днес не играхме като Манчестър Юнайтед, това не е редно. Абсолютният минимум е да работим здраво и да даваме всичко за емблемата, феновете, клуба и себе си. Беше трудно да стигнем, където сме сега, и е разочароващо, че сега не се представяме по същия начин, по който през януари. Знаем къде бъркаме, не ни достига хъс и психика", коментира Рашфорд.

"Трябва да забравим първенството, да забравим за топ 4, просто не трябваше да губим този мач. Толкова е просто. Ние никога не се критикуваме един-друг, но трябва да бъдем реалисти", допълни той. Все пак английският гранд запазва шансове да завърши сезона в първата четворка, но за целта трябва задължително да спечели дербито с Челси в неделя. А с кой клуб от Юнайтед са забранили на Рашфорд да преговаря според слуховете - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички