Райън Гигс се завръща във Висшата лига


Райън Гигс се завръща във Висшата лига

3907 0

Легендата на Манчестър Юнайтед е напът да се завърне в английската Висша лига, след като бившият ас на "червените дяволи" е фаворит да поеме Суонзи още преди следващата пауза в първенствата.

Ръководството на "лебедите" иска да се отърве от Франческо Гуидолин, въпреки че италианският специалист е причината отборът да остане в елита на английския футбол.

Суонси обаче се представя много слабо от началото на сезона, а единствената причина Гуидолин още да е начело са американските собственици на тима. Президентът Хю Дженкинс обаче вече е убедил собствениците, че е време за промяна.

МОУРИНЬО СЕ ОБЛЕКЧИ

Тя може да е именно с Райън Гигс начело, който е считан за фаворит за заместник на италианеца. За уелската легенда се говореше, че може да поеме Суонси още през миналата зима, но тогава Гигс остана на "Олд Трафорд".

Бившият футболист търси идеалната възможност да се пробва в треньорството, след като изкара няколко мача начело на "червените дяволи", а през останалото време беше пръв асистент на Дейвид Мойс и Луис Ван Гаал. Засега той е без работа и се изявява като гост-коментатор на мачове от английския елит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички