Райола за Ибрахимович: Сигурен съм, че ще играе поне още пет или шест години


Райола за Ибрахимович: Сигурен съм, че ще играе поне още пет или шест години
Снимка: Gulliver/GettyImages

911 0

Шведският вестник "Expressen" направи ексклузивно интервю с един то най-могъщите хора в световния футбол Мино Райола. Суперагентът е добре познат на всички фенове на най-известния спорт, още повече на привържениците на Манчестър Юнайтед. Цели четирима от най-големите клиенти на Райола в момента са играчи на "червените дяволи", сред които е и Златан Ибрахимович. Освен него, на "Олд Трафорд" се подвизават още Хенрих Мхитариян, Пол Погба и Ромелу Лукаку.

По време на интервюто Райола разказва много за Златан и готовността му да се завърне на терена след тежката травма, която получи през пролетта.

"Да, лекарите наистина искат да правят опити върху коляното на Златан. Доктор Фреди Фу разкри, че никога не е виждал толкова здраво коляно след толкова дълга кариера. Представете си колко е понесло това коляно и в каква форма е. 

Този професор е видял всичко, лекувал е някои от най-големите спортисти в целия свят и работи с националния отбор на САЩ по футбол. Казва, че за 40 години никога не е виждал подобно нещо", споделя Райола.

"Мисля, че Златан е готов да играе още пет или шест години. Няма да му позволя да спре да играе, сега той работи за мен", добавя с усмивка още агентът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички