Рафа Бенитес преди мача с Челси: Искаха ме клубове с много повече пари


Рафа Бенитес преди мача с Челси: Искаха ме клубове с много повече пари
Снимка: Getty Images/Guliver

1055 0

Мениджърът на Нюкасъл Рафа Бенитес разкри, че преди да се присъедини към "свраките" редица клубове с далеч по-големи възможности са се свързали с него, за да започне работа при тях. Испанският специалист все пак е предпочел Нюкасъл, за да е близо до своето семейство.

"Имаше отбори, агенти, които говориха с мен за повече пари, отколкото тук. Реалността е такава, че трябва да се надпреварваме с отбори като Борнемут, които харчат сериозни пари, докато ние не го правим", смята испанецът.

"Казвал съм го и преди, исках да дойда в Англия, да остана близко до моето семейство и този отбор бе възможност за мен да бъда в един от отборите в топ 10. Продължавам да искам да направя нещо тук, искам да остана в Англия", добави Бенитес преди днешния мач на "свраките" срещу Челси.

"Близо съм до семейството ми, феновете са фантастични, така че се опитвам да направя нещо за този клуб. Това е предизвикателство, но в същото време и риск. Забравете за топ 6, ние трябва да се борим с останалите и да гледаме реално на нещата", завърши Бенитес.

Междувременно мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола направи интересно изказване, заявявайки, че предпочита тимът му да бъде като този на Ливърпул. Какво каза испанецът - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички