Ясно е кога ще дебютира зимното попълнение на Ливърпул


Ясно е кога ще дебютира зимното попълнение на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2915 0

Новата придобивка на европейския и световен клубен шампион Ливърпул - Такуми Минамино, по всяка вероятност ще направи своя дебют за мърсисайдци срещу градския съперник от Евертън. За това сподели мениджърът на "червените" Юрген Клоп. 

"По всяка вероятност ще се появи срещу Евертън. Той няма право да играе още срещу Шефилд. Той бе с нас вчера и се наслади на обстановката. Аз бих искал да съм нов играч в тази група, защото всички наистина те приемат с отворени обятия. Привлякохме играчът, който игра като луд срещу нас в Шампионска лига. Опознаваме се. Той ще играе, но не знам колко минути" - заяви Клоп.

Освен това, немският наставник призова да се даде внимание на Минамино, като допълни още, че ще му се даде свобода, за да се прецени точно къде трябва да играе и каква роля да има. А как Клоп реагира на сравненията на неговия тим с този на Арсенал от 2003/04 - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички