Провал за Манчестър Юнайтед – трансферът на Фернандеш пропадна


Провал за Манчестър Юнайтед – трансферът на Фернандеш пропадна
Снимка: Getty Images/Guliver

3129 0

Трансферът на Бруно Фернандеш от Спортинг Лисабон в Манчестър Юнайтед е пропаднал. „Червените дяволи“ са отказали да платят исканите от португалския клуб 68 милиона паунда. Според Юнайтед транферната сума е нереална и за момента преговорите са прекратени пише „Сън“.

През миналата седмица изглеждаше така, сякаш почти всичко беше договорено между двата клуба. Самият Бруно Фернандеш дори се бе споразумял за личните си условия с тима от „Олд Трафорд“. В крайна сметка обаче проблемът се оказа трансферната сума на португалския национал. Манчестър Юнайтед бяха готови да извадят 42.5 милиона паунда плюс 8.5 милиона под формата на добавки и бонуси. От Спортинг задържаха сделката, тъй като настояваха „червените дяволи“ да платят 68 милиона паунда за Фернандеш.

Португалският национал има 15 гола и 14 асистенции в 27 срещи до момента през сезона. Той е трансферна цел на Манчестър Юнайтед още от миналото лято и не крие желанието си да заиграе на „Олд Трафорд“. По време на загубата от Спортниг Брага в Португалската Примейра лига във вторник Фернандеш напусна терена бесен, като не поздрави феновете на тима и бутна една от камерите край тунела на стадиона. А ето кой друг футболист е отказал на Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички