Пропадна основна трансферна цел на Манчестър Юнайтед


Пропадна основна трансферна цел на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

6812 0

Трансферът на звездата на Спортинг Лисабон Бруно Фернандес в Манчестър Юнайтед е пред провал, съобщава Скай Спортс. Португалският национал бе спряган за основна трансферна цел на "червените дяволи", но е малко вероятно той да акостира на "Олд Трафорд" това лято.

Тази нощ Фернандес се разписа за "лъвовете" при равенството 2:2 с Ливърпул в контролна среща, а преди няколко дни той потвърди, че желае да играе във Висшата лига. Според Скай обаче ръководството на Манчестър Юнайтед ще приоритизира други трансфери.

Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяр държи задължително да бъде привлечен нов централен защитник, като вариант номер 1 е бранителят на Лестър Сити Хари Магуайър, но "лисиците" искат рекордна за защитник сума, за да пуснат своя футболист.

При това положение е възможност Юнайтед да няма достатъчно средства да привлече Фернандес, който е оценяван на над 65 милиона евро от своя клуб. "Червените дяволи" продължават да се оглеждат и за дясно крило, а не е изключено да им трябва и нов централен нападател, ако се разделят с Ромелу Лукаку.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед е получил отказ от силно желан от тях футболист (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички