Прогноза за Висшата лига: Манчестър Юнайтед - Евертън


Прогноза за Висшата лига: Манчестър Юнайтед - Евертън
Снимка: Guliver/GettyImages

1291 0

Манчестър Юнайтед и Евертън се срещат тази вечер в битка от 31-ия кръг на английската Висша лига.

Междинният кръг ще бъде важен и за двата тима в битката им за топ 4, особено след лошите двубои, които отборите имаха през уикенда.

"Червените дяволи" нямат загуба в първенството вече 4 месеца, но за сметка на това тимът е регистрирал цели 11 равенства през тази кампания. Последното от тях бе срещу УБА в събота.

Златан Ибрахимович се завръща за Манчестър Юнайтед, но контузени продължават да бъдат Пол Погба, Фил Джоунс и Крис Смолинг. В последните дни пък Хуан Мата се контузи и ще бъде аут до края на кампанията.

Нападението на Юнайтед не функционираше успешно в отсъствието на Ибрахимович и неговото завръщане е чудесна новина за Жозе Моуриньо.

Евертън и Роналд Куман имат не по-малки проблеми що се отнася до контузените играчи в състава. Рамиро Фунес Мори, Шеймъс Колман, Аарън Ленън, Джеймс Маккарти, Мохамед Бешич, Шнайдерлин и Боласие са аут за "карамелите", което ще принуди Куман отново да заложи на младежите, които не се справиха в градското дерби срещу Ливърпул.

Двата тима завърши наравно през този сезон на Гудисън парк и прогнозите са за ново равенство. Преди дни Жозе Моуриньо намекна, че Манчестър ще насочи усилията си към Лига Европа, където тимът има реален шанс за отличието.

Прогноза на Sportlive.bg: Равенство (4.20)

Рискова прогноза: Точен резултат 1:1 (8.00)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички