Проблеми за вратаря-поничка след изядения пай


Проблеми за вратаря-поничка след изядения пай
Снимка: Twitter

2594 0

Резервният вратар на Сътън Уейн Шоу ще бъде разследван от Правителствената комисия за залагания, след като похапна пай по време на двубоя с Арсенал от ФА Къп, завършил с победа 2:0 за "артилеристите".

125-килограмовият, 46-годишен футболист реши да се наслади на следобедна закуска, след като тимът от 5-то ниво на английския футбол бе извършил и трите си смени в срещата. След мача обаче, Шоу призна, че е знаел, че букмейкърска къща е приемала залози дали той ще стори точно това по време на двубоя с Арсенал. SunBet са предлагали коефициент 9, че стражът ще бъде показан в живото предаване как си похапва пай, като по този начин шегата се превърна в проблем.

"Интегритетът на спорта не е шега и започнахме разследване по случая, за да установим какво точно се е случило. Ще проследим за нередности при букмейкъра и ще установим дали всичко е преминало в духа на феърплея", коментира директорът на Комисията по залагания Рочард Уотсън. Според медиите на Острова Футболната асоциация също може да предприеме дисциплинарни действия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички