Проблеми за Солскяер: Остава без Погба и още ключови играчи срещу Арсенал


Проблеми за Солскяер: Остава без Погба и още ключови играчи срещу Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1680 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба остава под въпрос за дербито от 7-ия кръг на английската Висша лига срещу Арсенал в понеделник на „Олд Трафорд", призна на своята пресконференция Оле Гунар Солскяр. Световният шампион с Франция игра пълни 90 минути през седмицата срещу Рочдейл за Карабао Къп, но норвежецът каза, че травмата в глезена продължава да го мъчи и той е все така подут.

"Пол има проблеми със своя глезен, който е доста подут и ще видим дали ще се оправи. Той изигра един мач, но към края се изчерпа", заяви Солскяер.

Малко вероятно е да видим Антони Марсиал в някой от следващите три мача на „червените дяволи" - срещу Арсенал, АЗ Алкмаар и Нюкасъл, а за Маркъс Рашфорд има шанс да се върне до паузата за национални отбори в средата на октомври. "Фил е аут до след паузата за национални отбори, а не мисля, че ще видим и Антони преди това. Люк се подобрява и се надявам скоро да е на разположение. Работя, с каквото имам, но очакваме с нетърпение предстоящия мач", коментира норвежецът.

А какво решение е взел Погба относно бъдещето си и ще остане ли в Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички