Преди две години бе желан от Манчестър Юнайтед, а сега е пред трасфер в Уотфорд


Преди две години бе желан от Манчестър Юнайтед, а сега е пред трасфер в Уотфорд
Снимка: Gulliver/GettyImages

18136 0

Историята на защитника на Тотнъм Дани Роуз е доста дълга и объркваща. През лятото на 2017 година той бе силно желан от Манчестър Юнайтед, но тогава не бе продаден, тъй като друг важен играч на "шпорите" - Кайл Уолкър бе купен от Манчестър Сити.

Роуз опита всичко възможно, за да премине на "Олд Трафорд", като дори обиди лондонския клуб, след като сподели, че за него е време да си тръгне и да започне да печели отличия в по-успял отбор. След като в крайна сметка не бе продаден, той се извини на клуба и феновете и продължи да се състезава за лондончани.

В началото на това лято обаче английският защитник бе изваден от групата на Тотнъм и не взе участие в подготовката на тима, като Маурисио Почетино е споделил, че няма да разчита на него. Сега Роуз е близко до това да премине в състава на Уотфорд, пише "Daily Mail", след като 24 месеца по-рано бе толкова близко до това да сбъдне мечтата си.

Огромна драма пък се разиграва в опитите на Тотнъм да привлече Пауло Дибала от Ювентус. До къде стигна договарянето между двата тима може да видите тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички