Прав е Скоулс за Златан, Юнайтед изобщо не е като ПСЖ


Прав е Скоулс за Златан, Юнайтед изобщо не е като ПСЖ

5639 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс продължава с провокативните си изказвания към новите попълнения на клуба още преди да е започнал новият сезон. Вместо да се присъедини към ентусиазма на феновете, заради идването на Жозе Моуриньо, Златан Ибрахимович, чаканият Пол Погба и дори Хенрих Михтарян, Скоулс "хейти".

СКОУЛС: ПОГБА Е АЛЧЕН И ИЗОБЩО НЕ СИ СТРУВА ПАРИТЕ

Погба не струвал 100 милиона евро, той бил играл с него и го виждал какво може, бил алчен и т.н. За тези пари трябвало да се вземе някой като Кристиано Роналдо или Лионел Меси.

Г-н Скоулс, заради точно английския пазар и надуите цени през последните години играчи като Роналдо и Меси отдавна струват много над не просто 100, а 200 милиона - специално в договора на Меси е записано, че клаузата му е 250. Така че в днешно време не е странно, че Ювентус иска 120 милиона за Погба.

Да не говорим, че Погба печели титла след титла в Юве, игра финал на Шампионска лига и на Евро 2016 през последните две години. Да, загуби ги, но кой англичанин може да се похвали с нещо такова? Само някой съдия...

СКОУЛС КЪМ ЗЛАТАН: ТУК НЕ ТИ Е ПСЖ, ТРЯБВА ДА СЕ НАПЪНЕШ

Златан Ибрахимович трябвало да се стяга, защото Юнайтед не му е ПСЖ и към него очакванията са огромни. Отново е прав г-н Скоул, защото ПСЖ се бореше и печелеше титлата неизменно, когато Златан бе там, а също така и приемаше за провал отпадане на четвъртфинал в Шампионска лига.

А в Юнайтед какво правят след сър Алекс Фъргюсън? Провал след провал на домашната и международната сцена. Дейвид Мойс оправдаваше провала си, защото не му довели исканите играчи - а той искаше Гарет Бейл или Кристиано Роналдо!

После Луис ван Гаал две поредни лета харчеше по 200 милиона паунда, само за да спечели една купа на ФА и веднъж да се класира (през плейофи) за Шампионска лига, където отпадна още в групите.

Кой играч на Юнайтед изобщо може да се похвали със снимка с Лионел Меси, камо ли да излезе срещу него на един и същи терен?!

Така че, да, на Златан ще му е наистина ново в Юнайтед - няма купа, няма титла, няма Шампионска лига...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички