Поредната звезда отказа китайското богатство


Поредната звезда отказа китайското богатство
Снимка: Getty Images

1263 0

Звездата на „Уест Хем” Димитри Пайе, който изрази огромното си желание да напусне лондонския клуб, е отказал оферта от Китай. Френският национал е получил повече от солидно предложение от „Хебей Чайна Форчън”.

Според „Скай Спортс” клубът от местната Суперлига е ухажвал крилото със седмична заплата от 500 хил. паунда. Това се равнява на 26 млн. от британската валута за всеки сезон, който Димитри изиграе под ръководството на Мануел Пелегрини. Бившият наставник на „Манчестър Сити” в момента е старши треньор на „Хебей", като от клуба са се надявали това да изиграе ключова роля за осъществяването на този трансфер.

Наскоро един от най-добре представилите се футболисти на Евро 2016 отказа да тренира с „Уест Хем”. Мениджърът на „чуковете” Славен Билич в прав текст заяви, че звездата на отбора му желае да напусне „Лондон Стейдиъм”.

Това породи множество спекулации, че Пайе иска да се присъедини към някой от грандовете на английския футбол в търсене на слава и трофеи. Феновете на лондончани побързаха да го обявят за предател и добрата репутация на крилото сред тях рязко се срина.

Според последните информации около бъдещето на Димитри, истината е съвсем различна. Той има желание да се завърне в „Олимпик” Марсилия, където игра в продължение на два сезона. За 2 години при „бяло-сините” той реализира 15 гола в 60 мача. Именно от „Стад Велодром” Пайе потегли към Англия. Сега обаче той желае да извърви този път обратно, а причината за неговото решение са лични проблеми./bTV

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички