Пореден знак от Пол Погба, че няма търпение да напусне Юнайтед


Пореден знак от Пол Погба, че няма търпение да напусне Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

6194 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба прави последни опити да напусне "Олд Трафорд" и да си подсигури трансфер в Реал Мадрид. Френският национал не е заминал с "червените" дяволи за Кардиф, където ще играят двубой срещу Милан.

Официалната информация твърди, че Погба има контузия и затова не се е качил на самолета. Според медиите на Острова обаче причината е желанието му да премине на "Сантяго Бернабеу".

Първоначално той е бил включен в групата за двубоя, но след това е станало ясно, че няма да се качи в самолета при своите съотборници. Погба е голямата трансферна цел на Зинедин Зидан, но все още двата клуба не могат да се разберат, а от Юнайтед се надяват да успеят да го задържат.

Както е известно, през настоящия трансферен прозорец испанският гранд пръсна около 300 милиона евро за нови попълнения. Появи се информация, че о Юнайтед искат 200 млн. евро за Погба, което в момента е непосилно за мадридчани. А как мениджърът на Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, смята да задържи играча вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички