Помните ли, че Марк Клатенбърг обяви, че напуска Висшата лига? Излъга!


Помните ли, че Марк Клатенбърг обяви, че напуска Висшата лига? Излъга!
Снимка: Getty Images/Guliver

1919 0

Най-добрият футболен рефер за 2016 година - Марк Клатенбърг, изненадващо напусна Висшата лига и през миналата седмица обяви, че няма повече да води мачове от английския елит. Вместо това, той замина за Саудитска Арабия, където ще заеме ръководен пост, ще свири от време на време срещи и ще прибира по 500 хиляди паунда годишно - сума, върху която няма да се налагат данъци.

The Sun обаче информира, че Клатенбърг е имал промяна в своето решение и сега се замисля да се върне във Висшата лига. Той е говорил с президента на съдийската комисия в Англия - Майк Райли, и все пак ще изпълни договора си до края на годината. Това означава, че той ще реферира поне още 3-4 срещи до края на сезона във Висшата лига.

Следващият му наряд е за двубоя между Уест Бромич и Борнемут, като в Англия искрено се надяват да убедят Клатенбърг да пренебрегне договорката си с федерацията на Саудитска Арабия и да остане на Острова и след официалния край на контракта си. Засега обаче няма информация Клатенбърг да остане в Премиър лийг и след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички