Пол Погба се отдалечава от Реал Мадрид, Кристиан Ериксен все по-близо


Пол Погба се отдалечава от Реал Мадрид, Кристиан Ериксен все по-близо
Снимка: Getty Images/Guliver

5936 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се опита да задържи звездата си Пол Погба като предложи нов договор на французина, твърди "AS". Настоящият контракт на халфа изтича през 2021 година. Има възможност "червените дяволи" да го удължат с една година, но желанието им е да постигнат напълно нова сделка, като смятат да увеличат заплатата на французина и по този начин да го убедят да остане на "Олд Трафорд".

Припомняме, че през лятото Пол Погба беше главна трансферна цел на Реал Мадрид, но така и не се стигна до споразумение. Халфът имаше желание да премине на "Сантиаго Бернабеу", но след неуспешните преговори той остана в Манчестър Юнайтед. За негово съжаление началото на сезона е разочароващо- "червените дяволи" не постигат добри резултати, а французинът имаше и личен проблем с феновете. След изпуснатата дузпа в гостуването на Уулвърхямптън, те го нападнаха на расистка основа. Последваха и транспаранти "Погба вън", които бяха поставени на тренировъчната база на отбора от привърженици. Това създаде допълнителни проблеми на ръководството с французина, но те се надяват да го задържат с нов договор и много по-висока заплата. Ако не се стигне до споразумение, ръководството на Реал Мадрид е готово да отправи нова оферта за халфа следващото лято.

План "Б" в трансферната политика на "Лос Бланкос" е Кристиан Ериксен от Тотнъм. По всичко личи, че датчанинът ще стане свободен агент догодина и ще може да преговаря с всеки един клуб. Договорът му изтича през юни месец. След интереса от страна на Реал Мадрид през това лято, Ериксен отказа да подпише нов контракт, като се надяваше ръководството на "шпорите" да осъществи неговия трансфер. Това обаче не се случи и той остана в Лондон. По информация на изданието, Тотнъм са предложили нов 4-годишен договор на своята звезда, който ще го направи втория най-скъпоплатен играч в отбора след Хари Кейн. До този момент обаче Ериксен не е склонен да осъществи сделката, като се надява да продължи кариерата си в Реал Мадрид. А каква информация се появи относно датчанина в последните дни можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички