Пол Погба: Първоначално не разбирах сър Алекс заради акцента му

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба разказа за първите си впечатления от сър Алекс Фъргюсън. Французинът кара втори период в английския гранд, а първият му престой на "Олд Трафорд" започна през 2009 година.

"Впечатленията ми бяха страхотни. Отначало не разбирах Фъргюсън заради акцента му. Не говорех толкова добре английски. Притеснявах се. Шефът разговаряше с нас като със синове. Когато играех в академията, той идваше, гледаше някои мачове. Наистина обръщаше внимание на младите футболисти. Привлече ни на тренировките на първия отбор, такива неща, така че в мен останаха много добри впечатления за него", заяви Погба, цитиран от "The Times".

Манчестър Юнайтед отказва да се раздели с Погба поради една основна причина

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба за поредно лято е сред най-големите имена, спрягани за трансфер, а сега медиите на Стария континен...

"В Манчестър Юнайтед всичко бе мащабно. Във Франция първият тим е отделен, с него не се засичаш. В Манчестър Юнайтед още в първия ден, в който дойдох, видях Фъргюсън , а играчите му седяха заедно с нас. Това беше много добро преживяване, започваш да искаш да играеш с тях", допълва звездата. Пол обаче е пред трансфер. Вижте кой клуб е фаворит да го вземе в този материал.

Още по темата

Please select answer!