Погба се опитва да си уреди трансфер, но Юнайтед му връчи друга задача (СНИМКА)


Погба се опитва да си уреди трансфер, но Юнайтед му връчи друга задача (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

3817 0

Френският ас на Манчестър Юнайтед Пол Погба прави всичко по силите си, за да си уреди трансфер, но ръководството на клуба не е особено впечатлено от това. И, вместо да удовлетвори молбата му за напускане, ръководството го принуди да се включи в промотирането на новия екип за гостуване на "червените дяволи"

Полузащитникът на „червените дяволи“ бе използван в рекламната кампания на „Адидас“ за презентирането на екипите за гостуване през сезон 2019/20. Това се случи, след като Оле Гунар Солскяер заяви от Австралия, че Погба е изключителен професионалист, въпреки критиките към него в последните седмици и желанието му да напусне.

Агентът на французина Мино Райола пък каза във вторник, че манчестърци са били наясно с желанието на Погба да напусне от „известно време“ и добави, че „се надява скоро да се намери удовлетворяващо и за двете страни решение“, имайки предвид интереса на Ювентус и Реал Мадрид. Междувременно стана ясно, че Реал ще вземе Погба, когато продаде 3-ма ненужни (кои са те четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички