Погба: Готвим се за велики неща


Погба: Готвим се за велики неща
Снимка: Getty Images/Gulliver

968 0

Пол Погба заяви, че Манчестър Юнайтед иска да спечели всичко през този сезон и отборът да се върне там, където му е мястото. През миналата кампания "червените дяволи" останаха извън топ 4, но си осигуриха участие в Шампионска лига след триумфа в Лига Европа.

"Какво означава добър сезон? Да спечелиш всичко. Ние сме Манчестър Юнайтед, но трябва да се превърнем отново в големия Манчестър Юнайтед. Трябва да спечелим повече трофеи и да се представим по-добре в първенството. Няма как да не сме щастливи от завръщането ни в Шампионска лига. Готвим се за велики неща", сподели Погба.

"Дали трябва да се определям като лидер, не, аз съм просто себе си. Аз съм си такъв, говоря окуражителни неща на съотборниците си. Аз съм на 24 години, но на терена няма възраст. И като по-млад пак правех същото. Сезонът за един играч е добър, когато отборът му върви добре".

Френският национал коментира и новите попълнения в тима, и какво е за него да играе заедно с приятеля си Ромелу Лукаку. "Той има добра подготовка, работата му е да вкарва голове. Линдельоф и Матич също, работят много усилено. През миналия сезон си говорехме с Лукаку какво ще е да играем в един отбор. И сега се случи, щастлив съм. Всички сме, имаме добра връзка".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички