Почетино предупреди Тотнъм: Ако продъжаваме така, няма да остана


Почетино предупреди Тотнъм: Ако продъжаваме така, няма да остана
Снимка: Guliver/GettyImages

5303 0

Мениджърът Маурисио Почетино притесни сериозно феновете на Тотнъм - отборът, който току-що класира на финал в Шампионска лига. Аржентинският наставник предупреди ръководсотвото на тима, е не може да се очакват подобни резултати всяка година, ако клубът не промени сериозно начина, по който обгрижва нуждите на състава.

"Шпорите" направиха входящ трансфер за последноте през януари 2018 година, като Почетино предупреди, че отборът може да продължава да жъне успехи, но трябва да се работи с ясен план. В противен случай, той не би продължил работата си в клуба.

"Не съм готов да започна нова глава, ако няма план, няма ясна идея и ясна цел в отбора", каза Почетино преди последния мач на лондончани от сезона в английската Висша лига.

"Наясно съм как работи бизнесът тук. И знам, че трябва да оперираме по различен начин. Това не означава да се харчат повече или по-малко пари. Но, ако очакваме да сме на финал всяка година, то трябва да се създаде план, който да отговаря на това. И със сигурност трябва да е различен от това, което правехме през последните 5 години.

"Ако си мислим, че оперирайки по същия начин, по който го правим през последните 5 години, и ще се изправяме срещу проекти като Сити и Ливърпул, значи сме много наивни. Ако искате към Тотнъм да има очаквания като към Сити, Ливърпул, Челси и Юнайтед - имам нужда от други инструменти. Ако не се променят нещата, ще съм най-глупавият човек да продължа по този начин", коментира Почетино. Ръководството на "шпорите" като че ли реагира позитивно на думите на мениджъра, тъй като Тотнъм е близо до първи трансфер от година и половина насам (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички