Почетино: Не отговарям за трансферите в клуба, не знам какво се случва


Почетино: Не отговарям за трансферите в клуба, не знам какво се случва
Снимка: Guliver/GettyImages

2794 0

Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино, шокира, признавайки меко казано странни факти относно позицията си в клуба. Според думите му трансферите, договорите и всички подобни административни дейности не зависят изобщо от него. Той дори намекна, че думата "мениджър" не е подходяща за него.

"Не съм начело. Не знам нищо за ситуациите с играчите ми. Неща като какво ще се случи и какво не, трансфери на играчи, оформяне и подновяване на договори - нищо не е в моите ръце. Всичко е в ръцете на Даниел Леви и на клуба. Разбира се, че аз ги тренирам и избирам начина и тактиката на игра, но е просто това - аз не съм мениджър, а треньор и се опитвам да извадя най-доброто от играчите" - заяви Маурисио Почетино.

Припомняме, че вчера "шпорите" отново надделяха над Реал Мадрид, този път с минималното 1:0. Марсело сбърка фатално при гола, а Хари Кейн се възползва по прекрасен начин. За Тотнъм предстоят още две контроли - финал за Ауди къп срещу Байерн и сблъсък с Интер. Сезонът за тях започва на 10.08 с двубой срещу завърналия се в елита Астън Вила. А по какъв убедителен начин Байерн се добра до финала на Ауди къп, за да си уреди мач срещу лондончани - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички