Почетино: Деле Али се отегчава, когато няма конкуренция


Почетино: Деле Али се отегчава, когато няма конкуренция
Снимка: Getty Images/Guliver

1152 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че полузащитникът на "шпорите" Деле Али се отегчава, когато няма конкуренция и не се намира под напрежение. Изказването на аржентинеца идва на фона на силното представяне на англичанина срещу Челси през уикенда при победата с 3:1.

"Когато е под напрежение, той е невероятен. Той обожава предизвикателствата. Той е победител. Неговата психика е устроена така, че бързо се отегчава, когато не усеща напрежение върху себе си", сподели Почетино.

Лондончани се подготвят за домакинството си на Интер на "Уембли" в мач от турнира Шампионска лига. Двубоят може да се окаже решаващ за крайния развой в групата, тъй като Тотнъм се намира на три точки зад "нерадзурите", докато лидерът в групата Барселона е на цели шест точки пред англичаните.

Междувременно мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкри причината, поради която не успява да чете книги. Испанският специалист посочи отбора и мениджъра, за които не спира да мисли, и не му позволяват да се фокусира върху литературните творби. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички