Пике: Солскяер ми помогна много в периода ми на "Олд Трафорд"


Пике: Солскяер ми помогна много в периода ми на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1231 0

Централният защитник на Барселона Жерар Пике се изказа ласкаво по адрес на бившия си клуб Манчестър Юнайтед преди големия сблъсък от 1/4-финалите на Шампионска лига. Испанецът подчерта, че мениджърът на "дяволите" - Оле Гунар Солскяер, е изиграл ключова роля при неговия период на "Олд Трафорд".

"Ще бъде труден мач, но сме мотивирани да постигнем добър резултат. Манчестър Юнайтед е най-важният клуб в Англия. Оле Гунар Солскяер ми помогна много в периода ми в Юнайтед. Харесва ми да видя, че той пое тима. При него отборът се подобри и спечели много мачове", сподели Пике.

"Ще бъде труден мач, но сме мотивирани да постигнем добър резултат. Манчестър Юнайтед е най-важният клуб в Англия. Оле Гунар Солскяер ми помогна много в периода ми в Юнайтед. Харесва ми да видя, че той пое тима. При него отборът се подобри и спечели много мачове", сподели Пике.
"Това е много специален мач за мен на място, където се превърнах от дете във възрастен. Научих много на и извън терена. Когато бях между 17 и 21-годишен, играех мачове с велики футболисти, с които бях и извън терена. Бях луд като всеки друг. Но когато се върнах в Барселона, вече бях напълно нов човек", добави още испанецът."Ще бъде труден мач, но сме мотивирани да постигнем добър резултат. Манчестър Юнайтед е най-важният клуб в Англия. Оле Гунар Солскяер ми помогна много в периода ми в Юнайтед. Харесва ми да видя, че той пое тима. При него отборът се подобри и спечели много мачове", сподели Пике.

"Това е много специален мач за мен на място, където се превърнах от дете във възрастен. Научих много на и извън терена. Когато бях между 17 и 21-годишен, играех мачове с велики футболисти, с които бях и извън терена. Бях луд като всеки друг. Но когато се върнах в Барселона, вече бях напълно нов човек", добави още испанецът.

Междувременно днес предстои да се изиграят първите два сблъсъка от 1/4-финалната фаза на Шампионска лига. Може да следите НА ЖИВО Тотнъм - Манчестър Сити (тук) и Ливърпул - Порто (тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички