Петър Чех отговори на атаките на Байер Леверкузен (ВИДЕО)


Петър Чех отговори на атаките на Байер Леверкузен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1331 0

Отборът на Арсенал започна сезон 2018/2019 в английската Висша лига с тежко поражение у дома от шампиона Манчестър Сити с 2:0. Това бе официален дебют на новия мениджър на "топчиите" Унай Емери, който обаче той ще иска бързо да забрави.

По време на срещата впечатление направиха грешките на играчите от Лондон. Там "гордо" стоеше и капитанът на тима в тази среща Петър Чех, който през първото полувреме можеше да си отбележи един от най-комичните автоголове в историята на футбола. 

През лятото Арсенал привлече младия вратар на Байер Леверкузен Бернд Лено и след като от немския тим видяха, как бившият им играч седи на пейката, докато чешкият ветеран бъркаше пас след пас, от Леверкузен публикуваха видео, с което показват "как се прави".

Отговорът на Чех обаче не закъсня, като голяма част от безпристратните в спора застанаха зад бившия играч на Челси.

"Ние с Арсенал споделяме едни общи принципи, които ни правят голям отбор. Честна игра, професионализъм и спортсменство са нещата, на които искаме да научим младите футболисти. Тъжно е, когато виждаме, че има отбори, които не мислят така", написа Чех в своя акаунт в "Twitter".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички