Петимата футболисти, в които Клоп може да инвестира парите от Коутиньо


Петимата футболисти, в които Клоп може да инвестира парите от Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

3924 0

Отборът на Ливърпул прибави в касата си над 100 милиона евро от трансфера на Филипе Коутиньо в Барселона. Сега задачата пред ръководството и мениджъра Юрген Клоп е да намери достоен заместник на бразилеца, който да запълни "дупката" оставена в предните позиции.

Тома Лемар - Френският национал прави страхотно впечатление с екипа на Монако, а според медиите в Англия и Франция, той може да излезе по-евтин от Коутиньо на Ливърпул и в същото време да върши по-добра работа от него. Очаква се, ако се стигне до евентуална сделка, мърсисайдци да платят между 80 и 90 милиона паунда.

Матео Ковачич - Когато Интер продаде Коутиньо на Ливърпул, в тима привлякоха Матео Ковачич. Хърватинът обаче не може да намери титулярно място в Реал Мадрид, но е трудно да се повярва, че на "Сантяго Бернабеу" биха се разделили с такъв талант. Както обаче последните трансфери показват - всеки играч си има цена.

Дани Себайос - Да харчиш пари разумно е нещо, което превръща големите отбори в топ отбори. Пример за това е Байерн Мюнхен, чиято най-скъпа покупка е Корентин Толисо срещу "скромните" 37,5 милиона. Себайос, който спечели наградата за играч №1 на Европейското първенство до 21 години, не получава игрови минути в Реал Мадрид и медиите твърдят, че той е готов да напусне испанската столица.

Ян Облак - На пръв поглед изглежда невъзможно, но защо не? Стражът има откупна клауза в размер на 88 милиона паунда. С привличането на Ван Дайк Ливърпул заздрави защитата си, а един класен вратар със сигурност ще придаде още блясък на дефанзивната част на тима.

Адриен Рабио - Левичарят, който в момента е част от тима на ПСЖ на няколко пъти разкри, че е готов да напусне френския гранд. Той върши работата си добре, като е един от най-недооценяваните играчи на поста си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички