Пауло Дибала обърка плановете на Юнайтед и Ювентус


Пауло Дибала обърка плановете на Юнайтед и Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

4647 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала е съобщил на ръководството на клуба, че не желае да преминава в Манчестър Юнайтед. 25-годишният аржентинец иска да работи под ръководството на новия треньор Маурицио Сари и е на мнение, че "червените дяволи" не му подхождат като стил на игра, съобщава Gazzetta dello Sport.

Както е известно, Юве се споразумя с Юнайтед за размяна Пауло Дибала - Ромелу Лукаку и се очакваше единствено решението на аржентинеца. Той е футболист на гранда от Торино от 2015 г. През миналия сезон вкара десет гола и асистира за пет в 42 мача от всички турнири. Контрактът му с Ювентус е до 30 юни 2022 г.

По-рано се появи информация, че в групата за чатове на Ювентус в популярно мобилно приложение Кристиано Роналдо е посъветвал Дибала да премине в Манчестър Юнайтед, където ще стане шампион по думи на португалеца.

Интересно е, че двамата се разбират чудесно извън терена, но когато играят заедно, поне в първата година, съвместната им продукция не е на нивото, което се очакваше. Самият Дибала записа втори пореден сравнително слаб сезон с екипа на "бианконерите", а Ювентус е готов да го размени за друга звезда на Юнайтед (вижте подробности в тази статия SportLive.bg).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички