Парите не са всичко: Звезда на Ман Юнайтед отказва да напусне в посока ПСЖ


Парите не са всичко: Звезда на Ман Юнайтед отказва да напусне в посока ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

4469 0

 

Халфът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е отхвърлил офертата от страна на Пари Сен Жермен, съобщава "Телефут". Договорът на испанеца с "Червените дяволи" изтича в края на сезона и той все още не е преподписал. Досега се смяташе, че той със сигурност ще поеме в посока "Парк де Пренс" като свободен агент, но последните информации говорят, че това може и да не стане факт.
Ерера все още се надява да успее да постигне договорка с шефовете на Юнайтед и да подпише нов договор с настоящия си клуб. Той обаче едва ли ще чака още дълго, особено като се има предвид, че от ПСЖ са склонни да удовлетворят всичките му финансови претенции.

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е отхвърлил офертата от страна на Пари Сен Жермен, твърди "Телефут". Договорът на испанеца с "червените дяволи" изтича в края на сезона, като той все още не е преподписал.

Досега се смяташе, че той със сигурност ще поеме в посока "Парк де Пренс" като свободен агент, но според последните информации преговорите между френския колос и испанския халф са пропаднали.

Ерера все още се надява да остане на "Олд Трафорд" за поне още един сезон. Засега обаче няма договорка между ръководството на "червените" и играча, който показа и по-рано през сезона, че държи на своя отбор и не желае да напуска, въпреки че към него имаше интерес и от страна на Барселона.

Междувременно ужасяваща вест разтърси испанския футбол, след като един от топ мениджърите в Ла Лига разкри, че страда от хронична левкемия (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички