"Палачът" на Юнайтед се подигра с "червените дяволи", феновете избухнаха


"Палачът" на Юнайтед се подигра с "червените дяволи", феновете избухнаха
Снимка: Getty Images/Guliver

2709 0

Манчестър Юнайтед претърпя тежка загуба в късния мач снощи в турнира "Карабао Къп". Играчите на Жозе Моуриньо отпаднаха от състава на Дарби, воден от Франк Лампард, след като двубоят стигна до изпълнение на дузпи. 

В редовното време "червените дяволи" изоставаха до последно в мача, но в продължението на двубоя Маруан Фелайни все пак успя да изравни. По-рано в сблъсъка обаче един играч се оказа големия герой за "овните". Младокът на Ливърпул Хари Уилсън първо отбеляза виртуозен пряк свободен удар, а след това успя да изкара и червен картон на вратаря на "червените" Ромеро.

Привържениците по трибуните на "Олд Трафорд" бяха сериозно подразнени от друго действие на нападателя. След фамозния си удар, Уилсън отпразнува попадението, показвайки на феновете по трибуните числото пет, което символизира петте спечелени европейски купи от кръвния враг на Юнайтед - Ливърпул.

Феновете на "червените дяволи" избухнаха в бурни освирквания, а подобен стил на отпразнуване на попадение сме виждали и преди - Стивън Джерард и Фернандо Торес също са си позволявали дързостта да подразнят запалянковците от Манчестър.

Хари Уилсън е притежание на Ливърпул, като през настоящия сезон играе под наем в състава на Дарби. Младокът се представя по великолепен начин за отбора на Франк Лампард, но "овните" не разполагат с опция за закупуване на играча след изтичането на договора му.

Със своето попадение срещу Манчестър Юнайтед, и начина, по който го отпразнува, Уилсън със сигурност се издигна в очите на редица почитатели на мърсисайдци. Уелският стрелец ще се завърне на "Анфийлд", след като изтече престоя му във втородивизионния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички